☰ menu Afspraak maken

Kwalitatieve haarwerken

Nathalie Nowé is een vrouw met een passie voor haar. In het kapsalon kunnen dames, heren en kinderen terecht voor kapsels die inspelen op de nieuwste trends. Wie wordt geconfronteerd met haaruitval, kan bij Nathalie rekenen op een persoonlijke en discrete aanpak voor haarwerken

“Ik run mijn kapperszaak al 20 jaar met hart en ziel”, vertelt Nathalie. “Ik volg geregeld opleidingen in binnen- en buitenland zodat ik steeds up-to-date ben met de nieuwste evoluties. Toen enkele klanten van mij een tiental jaar geleden met een ziekte werden geconfronteerd en te maken kregen met haaruitval, besliste ik om ook met haarwerken te starten. Ik wilde die mensen echt kunnen helpen en hen opnieuw perspectief bieden. Dat is vandaag nog steeds mijn motivatie om dit te doen. Wie met kaalheid wordt geconfronteerd, kan hier terecht voor kwalitatief maatwerk.” 

“Ik werk altijd klantgericht zodat ik iedereen het passende model kan aanbieden. Een persoonlijke service vind ik heel belangrijk. Er is altijd keuze tussen synthetisch haar of echt haar, machinaal of handgeknoopt. Pruiken kunnen steeds bijgeknipt en bewerkt worden tot ze perfect zitten. Of we kiezen voor haarwerken volledig op maat. Ook voor wie te maken krijgt met Alopecia of hormonale haaruitval, hebben we altijd een geschikte oplossing.” 

“Heb je liever toch geen pruik, dan kan ik je verder helpen met een ruim aanbod sjaals en mutsjes. Voor de haarwerken werk ik steeds op afspraak. Ik wil echt tijd kunnen uittrekken voor mijn klanten en hen in alle discretie kunnen informeren. Ook thuisbezoek of ziekenhuisbezoek is mogelijk. Ik begeleid de mensen zo optimaal mogelijk en geef tips voor wassen en onderhoud.”

Haarwerken Nathalie in Roeselare
www.pruikennathalie.be